المقادير:2 كيلو فراخ مقطّعة
2 ملعقة كبيرة معجون طماطم
1½ ملعقة صغيرة ثوم مفروم
ملعقة صغيرة روزماري جاف
2 ملعقة كبيرة زيت نباتي
ملعقة صغيرة زعتر جاف
2 كوب صغير زبادي
ملعقة صغيرة بابريكا
بصلة صغيرة مفرومة
ملعقة صغيرة كمون
ملعقة صغيرة كركم
ملعقة صغيرة كاري
ملعقة صغيرة بهارات
ملعقة صغيرة شطة
½ كوب خل
ملح وفلفلالطريقة:1- اخلطي كل المقادير مع بعض، وتبّلي فيها الفراخ، وحطّيها في الثلاجة لمدة يوم كامل.
2- هاتى صينية وحطّي فيها ورق ألومنيوم ورصّي فيها قطع الفراخ، ودخّلي الصينية في الفرن وسيبيها لغاية ما تستوي وتحمرّ وبعد كده اقلبيها علشان الجزء اللي تحت كمان يحمرّ.
3- طلّعي الفراخ وقدّميها في طبق التقديم وزيّنيها بأوراق بالبقدونس المفروم وشرائح الليمون.
بنوتة كول
0 التعليقات:
إرسال تعليق