المقادير:4 ثمرة بطاطس
¼ كوب بقدونس مفروم
¼ كوب زيت زيتون
½ كوب كريمة
ثمرة بصل مفروم
فص ثوم مفروم
بهارات وكمون
ملح وفلفل
كاري
بيضةالطريقة:1- قشّري البطاطس وقطّعيها مكبات صغيرة، وبعد كده اسلقيها مع شوية كمون.
2- شوّحي البصل والثوم في الزيت لغاية ما يبقى لونهم دهبي، وبعد كده ضيفي عليهم مكعبات البطاطس، وقلّبيهم مع بعض في الزيت، وبعد كده ضيفي عليهم الملح والفلفل والشطة والبهارات والكاري واستمري في التقليب.
3- اضربي البيض مع شوية ملح وفلفل أسود، وضيفي عليه البقدونس والكريمة وقلّبيه كويس، وبعد كده ضيفيه على خليط الثوم والبصل.
4- غطّي الطاسة وسيبيها 10 دقايق على النار، وبعد كده حطّي الطاسة في الفرن لحد ما الوش يِحمرّ، وقدّميها على السحور لأسرتك.
بنوتة كول





0 التعليقات:
إرسال تعليق